Norazmaniza's FotoPage
Image Hosted by FileHive.com
By: Norazmaniza jamian

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Thursday, 5-Feb-2009 00:22 Email | Share | | Bookmark
cameron higland

 
 
 
View all 38 photos...
Cuti chinese new year hari tu kita org pergi bercuti cameron higland. Nih first time aku sampai sana, memang serik dgn jalan dia..pening kepala dibuatnya.

Apa pun percutian nih memang best, lelagi ada kakak dgn abang aku sekali, nasib terdetik hati nih nak ajak dorang sekali meriah lah sikit keadaan


Monday, 5-Jan-2009 04:16 Email | Share | | Bookmark
Birthday Party Aqiesha

 
 
 
View all 43 photos...
01/01/09 Genap usia qiesha 3thn..
semoga Alyyn jadi anak yg soleh..


Monday, 5-Jan-2009 01:37 Email | Share | | Bookmark
Family Day

 
 
 
View all 18 photos...
Family Day 2008 bertempat di PD negeri sembilan pada 29 / 12 / 08



Thursday, 20-Nov-2008 09:29 Email | Share | | Bookmark
campur

 
kat lcct.
horeey
View all 17 photos...
ni semua pic bulan raya hari tu...bulan syawal yer..bukan picr raya..
ada beza tu...raya tak bergambar sgt..
banyak pun gambar kat langkawi jer...
anie campur semua pic dlm nih


Wednesday, 12-Nov-2008 03:31 Email | Share | | Bookmark
Semalam

Suka dia bila ajak turun bawa
 
 
View all 23 photos...
Semalm duk umah jaga qiesha..
tak menda nak buat...boring gak..
ptg tu ajak qiesha turun pi taman..

Layan gambar lah yer


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net